Fresh from the owner...

04 July 2010

Menara kucing yang kiut-miut!!!



sangat cute kan?
sama ada kucing ni diedit guna software atau sebaliknya...
yang pasti mereka-mereka ini sangat comel.
putih gebu je bulunya.


walaupun aku dah lama tak bela kucing.
aku tetap suka kucing.


my foot: si Putih aka White yang menumpang di rumah aku dah mati dua minggu lepas. dah tak ada lagi dah ngiauan daripada dia. kucing menumpang yang buat rumah ni macam rumah dia juga. huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. ehhh susun sendiri ke..pastu amek gambar...nak try lak

    ReplyDelete
  2. tomei eh...nak p pungut kucen kat luo ar nnti wat camni

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign