Fresh from the owner...

17 July 2010

Mahu guna domain sendiri atau kekalkan dengan blogspot saja?


aku masih berfikir sebenarnya. sama ada nak kekalkan dengan blogspot ini atau teruskan dengan domain sendiri. aku sudah ada domain sendiri hampir setahun. tapi tak pernah guna. bila tadi try nak guna, loading lambat. end upnya mesti problem loading dan aku tak dapat nak tengok blog sendiri walaupun masih boleh post entri.


mungkin ni sebab line internet ni kot. rasanya mahu tukar kepada streamyx sekarang juga. bukan setakat domain aku, aku try masuk blog lain yang menggunakan domain sendiri  pun gagal jugak. fed-up!


so, what do you think? patut ke aku stick dengan blogspot or tukar ke domain yang aku ada sekarang ni? tapi buat sementara aku mungkin ada masalah untuk akses ke blog-blog lain. apa kata aku buat satu blog khusus untuk aku blogwalking saja? senang juga kan? pendapat kamu macam mana? huhuhu...


my foot: still thinking!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. better gune domain kowt..
    modify cket2..
    huhu.ntah la..ramai yang cakap gitu..
    kui3..

    ReplyDelete
  2. he2..tukar streamyx dlu try tgk ok x line..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign