Fresh from the owner...

28 July 2010

Ketiduran menunggu line yang entah bila akan okay ni...


malam tadi nak tunggu boleh post entri sampai tertidur.
end upnya tak boleh nak post entri jugak.
macam biasa la... line ni memang hebat!!!


semalam pun cuba call encik suami.
banyak kali dan banyak kali jugak masuk voicemail.
padahal yang suruh call pun encik suami jugak.


betul la macam kata lynnhamzah.
kat area Johor line biru sekarang ni teruk.
dapat cakap sekejap dengan encik suami sebelum aku cakap sendiri.
ngeeee...


line putus masa tengah-tengah cakap tu.
bila called dan tunggu dapat masuk line dia tu ambik masa lama.
perh... kenapa ek jadik macam tu?!


pagi ni... internet dah jadik macam hari-hari sebelum ni.
kejap-kejap disconnected.
memang mencabar la.


entah apa yang tak kena, aku pun tak tahu.
rasa malas nak tahu.
tapi kena juga ambik tahu.
mungkin akan call center dia nanti.



my foot: masih tanpa photo. agaknya, apa jawapan si biru? 'line internet cik okay je. tak ada masalah!'. ayata biasa la tu kan? huh!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. tuh la kak.. malam tadi jam 2 pagi baru tenet dni ok huhu

    ReplyDelete
  2. Jom rileks layan HDR jap! yay! ^_^

    ReplyDelete
  3. sini....
    line clear.


    * saje bikin panas..hehe.

    ReplyDelete
  4. @ ardinihumaira

    certain-certain tempat je kot line tenet macam kita ni dik...

    ReplyDelete
  5. @ baincardin

    layanzzz!!!

    ReplyDelete
  6. @ a.z.r.i.n.a.03.07

    sabar ajelah...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign