Fresh from the owner...

25 July 2010

Kamu suka searching kan? Kamu searchinglah sampai esok! Ingat aku kisah ke walaupun hakikatnya aku memang kisah. Isk...isk...isk...


daripada pagi tadi, aku cuba juga untuk blogwalking. 
tapi loine pagi ni sengal pulak.
kalau dia baik... memang baik la sesangat.
kalau teruk tu... memang tahap hampeh gila!!!

sepanjang pagi ni tadi sehinggalah aku berjaya post entri ni,
ini je yang kejap-kejap keluar.
memang mencabar kesabaran la pagi ni.
semalam pun ada jugak jadik begini.
tapi tak seteruk pagi ni.
huh!!!


memang menyirap tahap sirap perisa ros la pagi ni.
kalau elok line ni pun kejap sangat.
dah la loading ambik masa berkurun baru siap.
grrrr...!!!

kalau elok pun line...
yang keluar adalah ini...


tak tahu la nak cakap macam mana lagi.
EDGE memang slow gila.
nak loading blog sendiri pun kena refresh lima enam kali.

tak larat nak menunggu dia loading.
tu pasal kadang-kadang mood nak menulis entri tu walaupun ada,
tapi dengan line semacam ini...
bisa menghancurkan semuanya.
huhuhu...


my foot: mahu mengubati hati sendiri jap!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign