Fresh from the owner...

27 July 2010

Hari ni line lebih baik berbanding semalam dan hari sebelumnya. Harap-harap sempat untuk blogwalking dan post 2-3 entri. Huhuhu...


tajuk saja dah pajang berjela-jela. 
lebih baik post tajuk je kan?
tajuk je dah cukup bagitahu semuanya.
hehehe...


alhamdulillah...
harap-harap lama la line ni macam ni.
semalam lepas je post entri yang satu tu,
tak boleh nak connect to the internet langsung.


memang hangin dan tension gila la.
dah putus harap kejap nak berblog rasanya.
ngeee...
tapi kalau dah kepingin nak tulis entri tu...
bukak jugak blog.


mahu cuba post entri lagi dan blogwalking dalam masa yang sama.
hopefully line ni okay-okay je.



my foot: semalam dah pegang telefon dah. nak call center si biru. tapi bila fikir-fikir, nanti terkeluar pulak perkataan terminate. tunggu dulu la. masih perlukan khidmat ia buat masa ni. sedih tapi terpaksa juga akui.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. salam kenal...

    guna celcom broadband ker? kat jb nie pun kadang2 line tak best...lynn kalau nak update entry biasanya kat pejabat...

    ReplyDelete
  2. dni malam tadi tenet meroyan. pagi ni ALhamdulillah ok pulak :D

    ReplyDelete
  3. @ LyNn HaMzAh

    a'ah...
    encik suami pun kata macam tu jugak.
    line telefon pun sama teruk.
    kenapa jadik macam tu ek?

    ReplyDelete
  4. @ ardinihumaira

    tu la..
    pagi ni bukak ok la pulak.
    lega kejap.
    boleh blogwalking...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign