Fresh from the owner...

21 July 2010

Harapan tinggal harapan saja la bila budak kecik dua orang ni jaga!!! Huhuhu...


konon-kononnya nak update blog la kejap.
sementara anak-anak tidur ni boleh la blogwalking sikit kalau line okay.
tapi sayang seribu kali sayang.
tak sempat nak buat apa-apa dah bangun si kecik dua orang ni.
tidur kejap je...

dalam 15 minit tidur dah bangun.huhuhu...
sebabnya? dia orang batuk.lepas batuk je muntah. alahai...
at least Alya dah baik flunya.
Anis je kena flu semula.
tu pun sebab dia tersedut air masa mandi.

si kecik ni sangat suka air.
mengamuk kalau mandi sekejap je.
tapi kalau dah kena flu, jangan harap la boleh mandi lama.
memang tak bagi punya.

ni pun... sambil taip entri, sambil layan Anis.
si kakak dah hilang... kakak dan abang sepupunya ramai.
Anis ni kecik lagi. kena la ibu yang layan.
sambil-sambil tu try untuk blogwalking juga.
harap-harap line ni okay-okay je ek...


my foot: mahu blogwalking setakat yang line ni benarkan. huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign