Fresh from the owner...

06 July 2010

Gambar terbaru ARIEL dan LUNA!!! Panas... Panas...


bukan orang media je yang pantas dan tangkas untuk dapatkan cerita dan gambar-gambar terbaru Ariel dan Luna. dan bloggers pun tak kurang hebatnya. kadang-kadang tu lagi hebat daripada press. cerita tentang Ariel dan Luna masih hangat diperkatakan.

pak polisi Indonesia kata masih ada tatu ikan lumba-lumba di pinggul Luna sepertimana yang terdapat dalam video tu. Luna Maya tak sempat nak buang kot tatu tu. and it has been said that Luna dan Cut mungkin disabitkan kesalahan tu. kesalahan berlakon porn tanpa sengaja.

the best part was, dalam Metro Ahad kot aku baca bila mana pelakon porn Jepun, Miyabi nak berlakon dengan Ariel. hah, Ariel! apa yang kamu tunggu lagi. koleksi tu Ariel... koleksi. muahaha... kesian Ariel kan? jadi bahan senda-gurau je.

tengok la gambar terbaru Ariel dan Luna yang sempat dirakamkan lensa...

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


cantik kan?



 dan ikan lumba-lumba di pinggul Luna...
muahahaha...



my foot: sudah ke telinga ke senyum tu?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign