Fresh from the owner...

10 July 2010

Dalam pada seronok-seronok tengok bola... Ariel Peterporn, Luna Maya dan Cut Tari tidak dilupakan!!!


semalam baca berita dalam newpaper pasala Cut Tari dengan Luna Maya mohon maaf tapi tetap menafikan mereka yang melakonkan adegan itu bersama Ariel Peterporn. kalau tidak buat untuk apa mengaku salah? lainlah kalau memang kamu yang lakukan.

hari ini dalam newspaper, keluar cerita pasal Cut Tari mengaku bahawa wanita di dalam video klip yang tersebar itu adalah dirinya dan juga Ariel. hah, sudah dapat bukti baru mahu mengaku?! satu dunia sudah menonton adegan yang tidak elok itu.

malu pun tiada guna sebab itu salah sendiri. menyesal sajalah dan insaf atas kekhilafan diri tu. semoga diampunkan oleh Yang Maha Esa. sesungguhnya DIA Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang...

lagi beritanya ada di sini.


my foot: Luna Maya dan Ariel macam mana? belum mahu mengaku?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. nnt luna maya mesti mengaku jugak. xleyh lari lagi dah..


    nurse medical vs nurse dental

    ReplyDelete
  2. @rammyd
    betul la tu kan...
    kena tunggu la jawapan dia nnt...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign