Fresh from the owner...

08 July 2010

Bukan mudah berblog dengan line yang semacam &%$#)(@#& ini...



actually, dari tadi aku cuna connect to the internet. tapi still tak dapat-dapat. apa kenalah dengan si biru ni. sekarang ni makin menjadi-jadi linenya. sangat teruk la. even line telefon pun kadang-kadang terganggu jugak connectionnya.

masa mula-mula pakai dulu, memang best la. tak ada masalah langsung. bila bersekutu dengan  TMTouch, ada problem sikit a few months later. masa mula-mula guna broadband ni okay je semua. walaupun tak 100% nice linenya, tapi tak pernah la sampai aku rasa nak mengeluarkan perkataan-perkataan yang tidak elok kat line biru tu.

semua service providers, masa iklan atau masa mintak kita beli servis dia orang bukan main lagi la. "Ni yang terbaik!", "Saya guna ni okay je. Tak ada masalah.", "Ini servis paling baik kat sini buat masa ni." dan macam-macam lagi la.

hello!!!kalau duduk kat bandar boleh la cakap macam tu. erk?! ye ke? bukan sama je ke? kalau dah hampeh tu, hampeh jugak. muahaha... sedap kutuk servis provider sendiri kan? sedap la. ada dia orang kisah dengan servis dia orang tu?

yang penting, cukup bulan, bil kena bayar. lambat ke cepat ke bayar... line akan tetap macam tu. aku kutuk ke apa ke... dia orang bukan kisah pun. marah la macam mana pun, 'kau tetap guna servis yang aku bagi.' betul kan? cakap banyak pun tak guna. servis tu kita tetap guna sebab nak guna alternatif lain belum masanya lagi.

aku dah pindah nanti, tahulah kau. jangan haraplah aku nak guna kau lagi... kata aku dengan sombongnya. harharhar... saja nak emo sikit petang-petang ni. tak salah kan? kalau salah tolong angkat tangan.!


my foot: mood aku di langit biru!!!


credit to Google sebab aku godek Google keluar pics tu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. huhu
    sabar2
    internet streamyx pun kekadang buat hal macam siput babi juga
    huhu
    die tau kalau kite komplen camne pun kite tetap akan guna servis diorang sebab memang dah takde choice.

    ReplyDelete
  2. ehheehhe...
    sme ar kn aku skli...
    ko byg kn aku online pkai line gprs....
    hari2 aku mcarut kt beruk band aku 2..

    ReplyDelete
  3. hhoho...kat tempat sye tal leh gune broadband...nnt die jadik sangat lambat macam sipot babi... kalau kat pekan leh la...sebabnye? kat tempat sye takde line 3g,..tu pasal tak leh gune berukband tu,.,.hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign