Fresh from the owner...

22 June 2010

Tiz Zaqyah, Fasha Sandha dan Jejai. Bila mahu habis?


si cantik manis Tiz Zaqyah.
sekarang kecoh orang bercerita tentang dirinya, Jejai dan Fasha Sandha.
siapa kata Ariel saja yang glamour minggu ini?
kisah Tiz ini pun cukup sensasi dan dinanti-nantikan.


kali ini Jejai pula yang buka mulut.
bermula dengan Fasha Sandha.
kemudian Tiz buat kenyataan balas.
dan sekarang giliran jejaka rebutan, Jejai pula.


tidak boleh selesai cara baikkah?
mencari kontroversi dan buka aib pihak lain dengan buat kenyataan sebegitu.
kadang-kadang macam budak-budak pula.
belum ada ikatan, masih bebas memilih.
takkan perasaan sedih dan marah itu mahu dicanang satu Malaysia?
habis tu... rumahtangga orang lain ranap kerana kamu,
tidak kamu rasa apa-apa?


aduhai... menyampah pun ada.
tapi dah masuk dalam paper yang dibeli...
kena la baca juga.
kisahnya ada di sini jika kamu berminat untuk tahu.


pasti ke kita itu salah Tiz Zaqyah hanya kerana Jejai sudah buka mulut?
bagaimana kalau sebaliknya yang berlaku?
bukan Tiz yang cari tapi sebaliknya.
kita tidak tahu cerita sebenar walaupun masing-masing buat kenyataan.


entahlah...
apa mahu jadi dengan dunia hiburan kita ini.
benda-benda sebegini pun mahu dibesar-besarkan.
sudahnya... pembaca dan peminat yang harus buat tafsiran dan kesimpulan.
hmmm...


my foot: malas mahu layan tapi kena layan juga. ngeee....


pics credit to Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. hahaha betul tu..kita pun tahu 'jejai' jenis jantan macam mana...jangan la cepat melatah untuk percaya satu pihak je..memang pun..tengok muka masing2 naik meluat ...tapi tetap jugak nak baca...ahehehe..

    ReplyDelete
  2. kalau jejai tu bagus sangat, dulu time dia kena goda ngan fasha mesti dia tak layan..masalahnya sama2 gatal..fasha pulak, padan dengan muka la..dulu rampas hak orang, skang org rampas balik..kan adil..

    ReplyDelete
  3. @DiyanaDaniel
    buat malu je kan paparkan isu rebut lelaki. macam yang tu seorang je lelaki yang ada kat malaysia ni. huh!

    ReplyDelete
  4. @Kniedaz
    betul la tu.baru dia tahu mcm mana org lain rasa kan?

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign