Fresh from the owner...

04 June 2010

Tak sempat nak buat apa-apa...


Anis still demam dan still meragam.
semalam pun tak tidur mana.
nak ngombeng je kerjanya.
hah! ngombeng tu apa pulak?
hahaha... ada la.


me as usual la.
lack of sleep.
lack of rest.
and lack of everything.
ngeee...


but for the sake of the children,
i'm standing still and firm here.
mahu harapkan siapa lagi kalau aku pun sama sakit?
encik suami bukan ada kat sini pun.
huhuhu...


this blog has to wait.
bila anak-anak dah tidur and the line ni okay...
aku sambung lagi.
dan sambung blogwalking yang tertangguh lately.
till then...
take care!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign