Fresh from the owner...

25 June 2010

Sudah selamat sampai!!! Terima kasih Dni...


barang-barang ini telah selamat sampai kepada aku...
si owner baru.
hehehe...
thanks dni.


sangat suka dengan silkygirl - naked!
dulu pakai pouty pink.
bila dah habis, belum mahu beli baru.
dah jumpa naked ni macam best la pulak.
combine dengan lipgloss glazewear ni terus mengelip bibir.
hahaha...


ini model cilik terbaru ye.
dia nampak ada lipstick dengan lipgloss,
dia la paling sibuk nak try test dulu.
huhuhu...


my foot: naked tu sangat cantik colornya dan sangat smooth!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign