Fresh from the owner...

22 June 2010

Saya yang happy!!! Mahu jawab ini dulu...

tag daripada Dawy yang harus aku jawab.
huhuhu...
dah la malas nak update blog...
kena jawab tag pulak tu.
uwaaaa....




1. Adakah anda rasa happy sekarang ?


happy!!! gila la aku kalau tak happy. ngeh... ngeh... ngeh...


2. Kenapa anda rasa happy ?



sebab baru je lepas bermesej-mesejan dengan encik suami di pagi hari. opss...!!!





3. Apakah yang boleh membuatkan anda happy ?



gelagat dan keletah anak-anak serta encik suami yang pandai 'beli' jiwa. muahaha...



4. Pernah anda menerima tag ?



pernah la. sekali kot. lepas tu tak ada lagi dah.
 blogger lain tahu aku malas nak jawab tag kot. miahaha...



5. Nyatakan warna yang anda suka .



blue, purple... blue lagi... purple lagi... hijau... almost all la.



6. Beritahu 9 orang yang anda tag .



wokey... wokey...
aku mahu tag siapa ye?!



2. chybee


4. Reen




8. hudhud

9. nieda


*sila la jawab tag ni ye...*


my foot: siap sudah!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. orait dni jawab skang! ;) hehe

    ini linknya http://dnicontestgiveaway.blogspot.com/2010/06/ololooo.html

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign