Fresh from the owner...

14 June 2010

Presenting... Miss Malaysia 2010!


ini miss malaysia this year.
namanya Nadine.
rasa-rasanya boleh menang?
untuk segala pertandingan 'miss-miss' ni...
not only beauty but brain tu kena polish.


aku pernah tengok pertandingan miss india.
masa tu priyanka chopra was one of the winner.
sangat confident dan sangat sweet mukanya.
masa tu aku kata mesti menang punyalah dia ni.
betul kata hati aku tu.


tak silap aku la...
dia orang pilih tiga pemenang sekaligus.
diya mirza pergi miss asia pacific.
lara dutta ke miss universe.
dan priyanka chopra ke miss world.


apa-apa pun...
best of luck la Nadine!!!


my foot: bukan peminat 'miss-miss' ni. tapi kalau kebetulan ada, tengok juga. harharhar...


pic credit to Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign