Fresh from the owner...

12 June 2010

Presenting... Miss India 2010! Gorgeous gitu!!!

cantik kan?
beliau adalah pemenang Miss India 2010.
pure beauty...
macam pemenang-pemenang yang lepas.
cantik dan menyenangkan mata yang memandang.


tapi cantik sangat pun akan jadi masalah juga.
seelok-eloknya biarlah cantik rupa itu selaras dengan cantik akhlak kan?
huhuhu...


tapi beliau kan ratu cantik.
walau macam mana cantik pun...
kena 'dedah' juga.
baru orang lain tahu yang beliau tu betul-betul cantik.
ngeee...





my foot: walaupun ada beratus malah beribu wanita cantik di luar sana, encik suami aku kata... akulah yang paling shantek. hahaha... kalau tak takkan dia kahwin dengan aku kan?
 harharhar...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. hmm teringin nak tengok miss malaysia jadi miss world pulak.

    ReplyDelete
  2. hoho love what u said at "my foot"!

    ReplyDelete
  3. @.:: Miu Miu ::.
    tp kdg2 pemilihan utk miss malaysia pun mcm tk best je.dah kurang sgt org cantik kat malaysia ni kot..huhuhuuu...

    ReplyDelete
  4. FUHHHHH budii nyaa...jelessssss

    ReplyDelete
  5. @Ogy
    sangat suka?sangat byk jgk pntg lrgnya..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign