Fresh from the owner...

30 June 2010

Pilih satu sahaja! Bukan untuk tatapan kaum Adam!!!


cantik kan? very the georgous gitu. sedap mata tengok orang-orang cantik ni. hehehe... setiap orang ada kecantikkan tersendiri. kena pandai-pandai kita cari la. kan? kan? kan?



nampak macam original kan? tak ada silap kat mana-mana pun.tapi the truth is... these 'ladies' are actually MEN. born as men but wanted to be ladies.


ini adalah si pondi ye... from Thailand la of course. Thailand kan terkenal dengan cik pon.. sebab tu dia orang boleh anjurkan pertandingan cik pon tercantik dan segala.


jangan tersalah pulak. bukan mudah nak kenal kalau dah tukar segla benda. kena dengar suara baru tahu. tu pun ada yang dah bersuara 'lunak merdu'. sesekali je boleh dengar suara 'jantan' tu. huh!!!


nak ubah apalagi la ye?! salah asuhan ke salah kawan-kawan? kejutan budaya? terpengaruh? salah siapa? diri sendiri? sukar untuk dipastikan la...


"bila kau pandang sekali memang tidak perasan...
mati-mati kau sangkakan dia perempuan...
berambut panjang, bersolek juga berdandan...
lemah-gemalai, melambai-lambai membuat hati longlai..."

- lagu SALIH YAACOB -



my foot: i'm happy to be ME!!! just an ordinary me... with a small family to look after!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. mak aih ! lagi lawa dr perempuan ! hehe

    ReplyDelete
  2. aiyo...kalah pompuan..ish2...dahsyat nyer....tapi takper kan kak...kita patut bangga ngn diri kita sebenar....setuju with ur words!! just an ordinary u...with a small family to look after....itu adalaha satu anugerah dah kan kak..

    ReplyDelete
  3. ngeee~~~

    cantik mengalahkn pompuan..

    but then, diorang ni sbnrnya mesti tseksa ngn diri sndiri..dlm diri diorg ni, ada something terkurung..dorg dikurung ngn physical pompuan diorg...sdgkn diorg ni llki...haish...

    ReplyDelete
  4. Apa yg Allah jadikan itu adalah sebaik2 kejadian..huhu
    xperla..bangga la ngan diri kita seadanya...

    tapi cantik kan kalau really perepuan

    ReplyDelete
  5. sebijik mcm perempuan...lawa sgt...gmbar yg first tu mcm pelakon thailand....comel....

    ReplyDelete
  6. @ hudhud...

    tu la kan?
    lg cntk dr perempuan..

    ReplyDelete
  7. @ ~~Sue eLLa~~

    hehehe...cantik sgt jdk rebutan ssh pulak.
    betul tak dik?

    ReplyDelete
  8. @ Eka Yucika

    selalunya org2 mcm ni buat operation.
    kat Thailand nak buat operation pun sng kan?
    ssh jgk bila jdk mcm ni kn?

    ReplyDelete
  9. @ BIONIC WOMEN

    yup!kalau kita tak bangga dgn diri kita..
    orang lain blm tentu kan?

    ReplyDelete
  10. @ sayatasha

    mcm pelakon iklan sunsilk tu kan?
    ms mula2 tengok mcm tu jgk.eh..eh..mcm muka pelakon tu la...

    hehehe...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign