Fresh from the owner...

23 June 2010

Pagi nanti mahu jumpa pakar sakit puan!!! Opsss...



huhuhu...
bukan jumpa pakar sakit puan la.
nak jumpa pakar sakit puan buat apa?
hahaha...
hehehe...
hohoho...


kenapa ni?
dah mereng ke?
belum da...


pagi ni mahu bawa Anis ke pakar.
appoinntment dia hari ini.
bulan-bulan lepas doc kata next check-up nak tengok perkembangan brain dia.
pneumonia kadang-kadang bagi kesan to the brain.
especially small-small one like her.


belum tidur lagi ni.
mahu tertidur bila jumpa pakar nanti.
datang....
tunggu giliran.
timbang Anis.
tunggu giliran lagi untuk jumpa doc.
dah settle?
boleh balik la.


oh ya...
sebelum tu kena ke receptionist untuk tengok ada ke tidak next appointment.
kalau ada, the nurse akan bagi tarikh.
lepas tu baru boleh balik.
sangat sedikit benda yang nak buat.
tapi sangat lama menunggu.
orang sangat ramai.


okay la.
mahu berehat sebentar ye.
lepas balik daripada jumpa pakar,
aku sambung lagi.


my foot: demi anak-anak!!!

pic credit to Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign