Fresh from the owner...

19 June 2010

Miwako Idol Taiwan!!! Jom layan...


jom kita tengok gambar-gambar ni.
ini sebenarnya daripada emel.
comel kan budak ni?
macam baby doll pun ada.
macam tak real je.
hahaha...


kecik je nampak budak ni kan?
agak-agak kamu, berapa usia budak ni?
ngeee...
anak siapalah ni!


actually... she is 22 years old.
sudah besar budak ni.
dah 22 tahun ye.
tapi berkali-kali tengok macam budak kecik 3 tahun je.
according to the email macam tu la katanya.
tapi tak sure betul ke tak.


cuma nak share pictures this girl yang ala-ala baby doll gitu!
try search Google.
banyak jugak cerita pasal budak ni.
tapi kebanyakkan dapat daripada email tanpa ada info lanjut.
layan pictures je sudah la.
dia bukan orang sini pun kan?
hehehe...


my foot: saja mahu mencerahkan mata dengan tengok benda-benda cantik!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign