Fresh from the owner...

23 June 2010

Mahu salahkan siapa bila jadi begini?



tadi ke HTAA, bawak Anis untuk check-up.
lama gila menunggu hari ni.
appointment pukul 11 pg berinjak ke pukul 1.
aku malas nak salahkan sesiapa.


nombor giliran aku sepatutnya 2008.
tapi aku tunggu jugak la kerani tu panggil tapi tak panggil-panggil jugak.
biasanya letak kad appointment, kejap lagi dia panggil.
tapi hari ni sangat teruk la servisnya.


bukan setakat nurse lain yang tanya.
doc pun tanya juga kenapa lambat sangat masuk sedangkan nombor dah lepas.
aku cakap aku pun tak tahu... kerani baru panggil.


aduhai...
malas mahu cerita!


my foot: kerani pun buat muka sengal je. sabar je la kan?


pic credit to Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign