Fresh from the owner...

29 June 2010

Mahu blogwalking... tapi terblogsleeping...


ingat tadi mahu logwalking kejap.
tapi malangnya..
connection line sangat teruk.
sampai satu tahap ada line,
connect to the internet tapi still tak boleh nak open mozilla.


tension punya pasal.
aku shutdown terus lappy ni.
puas hati aku.
harharhar...


tapi aku teruskan usaha untuk post entri ni walau macam mana pun.
kalau tak terpost juga,
aku guna pos laju la.
hopefully post laju boleh masuk ke internet.
muahaha...



my foot: not only the line yang fhenin... aku pun fhenin la... fhenin!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. hehe..time2 camni memang fenin...n geram!

    ReplyDelete
  2. @ kniedaz

    memng geram sangat tapi buat-buat tak tahu je.
    huhuhu...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign