Fresh from the owner...

26 June 2010

Line yang sangat teruk, cbox dan Google Chrome yang sengal!!!


sebelum ni aku guna Mozilla.
tapi bila dah start guna Google Chrome... macam best pulak.
tapi sekarang Google Chrome aku dah tak berfungsi.
tak tahu la kenapa.
tension la jugak.
sebab guna chrome ni lagi senang pada aku la.


sekarang ni aku berhadapan dengan line yang sangat teruk.
nak post entri pun susah.
nak blogwalking lagi la.
daripada pagi mencuba...
baru ni la dapat published entri.


cbox?
langsung tak boleh nak buka.
mozilla ni merajuk dengan aku kot.
sebab tu dia suruh close je tiap kali buka cbox tu.
huhuhu...


beginilah nasib...
diriku yang malang...
uwaaa...



my foot: hmmm... kena terus bersabarlah nampak gayanya!!!


pic credit to Google
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. hohohoh.. c annyer. sabo yer..sy pun suke chrome

    ReplyDelete
  2. Fuh..serius masalah ni..
    mungkin Mozilla n Chrome ni kena buatan orang ni..,
    tu yang sakit tu..hihi

    ReplyDelete
  3. aku pon dlu mozilla,pas2 gne chrome..dye buat pasal..nseb bek ak gne shoutmix..ehehe

    ReplyDelete
  4. @ Hapiz Rahman

    tu la...
    sabo je la..

    ReplyDelete
  5. @ PEJUANG KESENIAN EXTREME

    tu la pasal.
    siapa la yang main vodoo dengan dia orang ni.
    kan yang susah saya jugak.
    ngeee...

    ReplyDelete
  6. @ nas

    nasib kau lebih baik berbanding aku.

    uwaaaa...

    ReplyDelete
  7. hahahah ko ada wat salah kat dorg kot

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign