Fresh from the owner...

03 June 2010

Jadi ke tak... kita tunggu sajalah!!!



according to the father...
next week dia dah boleh balik kot.
sangat sibuk sekarang.
even semalam pun dia message bagitahu projek masuk banyak.


aku tahu dia rindu dengan anak-anak.
tapi nak buat macam mana.
untuk dapatkan sesuatu...
ada benda lain pula yang terpaksa dilepaskan.
so we have to wait for the right moment.
dah siap renovate rumah...
baru la boleh pindah.



and the kids pun dah rindu dengan the father.
Anis kalau dengar suara abahnya suka bukan main lagi.
Alya tak payah cakaplah.
memang anak abah tu kan.


ibunya macam mana?
ibunya okay je.
maintain gitu.
hahaha...



my foot: tapi tadi encik suami cakap ada banyak sangat benda nak buat. dah penat katanya. huhuhu... maksudnya tu? boleh balik ke tak ni?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Salam...

    Aminkan doa Imam Masjidil Haram.

    ReplyDelete
  2. renovate umah ke? wah...

    ReplyDelete
  3. salam singgah..muah anak2 akak..hehee

    ReplyDelete
  4. @Kniedaz
    belum pun lagi..tak ada masa nak crk tukang katany!huhuhu...

    ReplyDelete
  5. @miss chekleen
    wslm...mekasih sebab singgah..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign