Fresh from the owner...

27 June 2010

Huhuhuhu....



asalnya, beginilah rupa cbox aku yang  minta close je bila tiap kali aku buka. bila guna mozilla ni semula, memang tak pernah sekalipun aku dapat buka benda alah ni. tak tahu kat mana silapnya. puas dah buat adjustment tapi still macam tu juga.


lastly... bila dah pening sangat, aku buang code yang aku guna tu... aku ganti dengan yang asal. lagi senang begitu aku rasa. betul tak?



huhuhu... tapi goole chrome aku masih macam tu jugak la. next week mahu bawak ke kedai dan tanya di mana la silapnya. mungkin sel-sel virus dah mula menyerang kot. harap-harap tidak la. lama pula kena buat rawatan nanti.



my foot: walaupun berhadapan dengan line yang sangat... sangat... @%$#**&, aku masih okay!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. I'd prefer the second one rather than 1st picture tu/Cbox/whatsoever. That one is so annoying =x

    ReplyDelete
  2. @ Khairunnisa'

    really? y ya?
    kadang reason hide this cbox utk tak nak semak kan blog. konon la...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign