Fresh from the owner...

03 June 2010

Even the mood is there... the kids are my priority!!!


mood untuk berblog masih ada.
masih segar.
tapi kekangan masa dan kesihatan anak-anak
sedikit menghalang.


Anis demam lagi.
on and off je demamnya tu.
pukul 4.30 pagi tadi bawak dia ke emergency room.
suhunya tinggi sikit
dan dia kerap terkejut.
bila terkejut je dia menangis.


risau tentang kesihatan dia..
bawak ke hospital.
masuk ubat.
sekarang ni dia tengah tidur.
baru jugak tidurnya.


tapi instinct ibu tu benar.
aku detect dia tak sihat bila dia start tak tidur lena.
biasanya dia tidur lena je malam-malam.
bila tengok je situasi tu...
terdetik dalam hati.
macam tak sihat je dia ni.


and it's true...
petang semalam start demamnya.
Anis... Anis...
nak besar ni macam-macam sakit ada.
and Alya still dengan flunya.


my foot: ibu akan sentiasa memerhatikan kamu dan kamu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign