Fresh from the owner...

10 June 2010

Donashi: Big Apple Donuts!!! Saya mahu makan...


big apple donuts dah keluarkan donut baru.
ala-ala sushi gitu.
bukan sushi tapi macam sushi.
berbentuk sushi berperisa donut.
hah, macam mana tu?! hehehe...
sedapnya...


nampak macam sushi kan?
tapi bahan-bahannya semua daripada sayur-sayuran.
dah lama tak makan donut big apple.


yang ini ada dua set.
set 28 biji siap ada sos coklat dengan 4 pasang penyepit.
harga RM25 untuk Semenanjung, RM28 untuk Borneo.
kalau yang 18 biji tu cuma ada 2 pasang penyepit tanpa sos coklat.
RM20 untuk Semenanjung dan RM23 untuk Borneo.


sudah kecur liur aku.
sushi pun dah lama tak makan.
last makan?
aku pun dah tak ingat.
hahaha...


sudah bagitahu encik suami mengenai donashi ini.
kena tunggu encik suami balik daripada Johor.
"Jangan lupa beli ya! Ada dekat Tesco Extra Plentong." ngeee...
nyum... nyum... nyum...



my foot: makan donut pun macam makan sushi. hentam sajalah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. serius ke ??
    cam pelik2 jek

    ReplyDelete
  2. owh lame da tak mkn big apple....die pny perise tu manis ke or mcm mne?

    ReplyDelete
  3. @aainaa
    serius!
    petang tadi nampak iklan dalam tv pulak...
    hehehe..

    ReplyDelete
  4. oh!! ini la yang slalu ditanyekan!! apekah donat mini tu! tp tak brani try. :p

    WIN LAPTOP HERE

    ReplyDelete
  5. @sayatasha
    manis.mcm donut big apple yg lain2 tu...

    ReplyDelete
  6. @MaryamJamilah
    kalau nmpk sdp kena tny.harharhar...jgn smpn dlm peti.opss...dlm hati..

    ReplyDelete
  7. @_Yaya_
    tu la.
    tu yg buat teringin nk mkn tu..

    ReplyDelete
  8. donut pernah makan tp sushi blom agi..hihi

    ReplyDelete
  9. @Rizuan Ismail
    sushi yg pure tk prnh mkn jgk sbb suami kate kalo pure geli.ikn x msk...stg tk msk.

    tp malaysia pny sushi semua dia masak.sy suka unagi ngn eel.pnh try yg lain tp ade tu tk blh nk diterima tekak.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign