Fresh from the owner...

22 June 2010

Bila Fizz Fairuz pula yang berkata-kata...


hahaha...
macam-macam la dia orang ni.
kita yang baca dah jadik pening-pening lalat dengan cerita dia orang.
kali ni orang yang turut Fasha kaitkan mula bersuara.


mahu tahu lebih lanjut?
kamu boleh ke sini.


my foot: sudah hilang popularitikah sehingga Fasha sanggup buat begini?
hmmm...


pic credit to Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. itulah dunia artis ni..sebenarnya ngan fasha tu mmg baik lah kalau tak berkawan...dia tu cam pelik plus sewel sikit....berapa ramai kawan dia buat taik...biar kan jer dia tak berkawan...

    ReplyDelete
  2. patutnya benda macam ni settle sendiri2 aje, ini dah masuk twitter dengan media bagai, mana tak kecoh.

    ReplyDelete
  3. @UmiMia
    nasib baik la kureng sikit dgn fasha walaupun blh tgk dia berlakon.tp tu la kan... sj bikin kecoh ini budak!ngeee...

    ReplyDelete
  4. @Nia
    nak glamer lebih la tu kot. tak tahu la apa nak jadik dgn dia orang ni kan?

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign