Fresh from the owner...

12 June 2010

Bila Alya pulak yang demam!!!


Alya demam dah dua hari.
mengalahkan adiknya bila demam.
tapi alhamdulillah dia tak meragam malam-malam macam Anis.
cuma waktu siangnya la dia meragam lebih sikit.


nak dukung je, tak mahu berjalan.
tak boleh orang lain sentuh, pandang dia langsung.
hahaha...


penat sikit la nak kena dukung dua-dua.
adik dengan kakak ibu kena dukung.
tapi dalam pada demamnya tu...
dia masih lagi mengganas.
tetap pukul orang ye!!!


alahai, Alya...!!!
minggu depan nak pergi klinik.
tak naik lagi la beratnya sebab kalau demam dia susah nak makan.
mujur jugak susu dia nak minum lagi.
kalau masa dia umur setahun,
demamnya dia memang tak nak susu, tak nak makan.
minum air masak je la.


huhuhu...
nak buat macam mana ye kasi berat ini budak naik?



my foot: misi, jangan salahkan saya kalau berat dia tak naik ye!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. get well soon adik alya :)

    ReplyDelete
  2. @Safiena
    alhamdulillah...
    dia dah getting better!!!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign