Fresh from the owner...

16 June 2010

Adoyai... kau memang 'blue' la! Jangan mencarut di sini!!!


hah, siapa yang mencarut?!
encik biru la...
siapa lagi kalau bukan encik biru tu.
ni bukan sikit-sikit tensionnya.
dah tahap apa lagi aku pun tak tahu la.


nak kata tak bayar bil.
bil dah settle pun last week. hahaha...
padan muka kau aku sengaja bayar lambat.
padan muka aku jugak sebab servisnya sama je.
bayar ke tak bayar macam itu jugalah.




kejap offline...  kejap-kejap lagi disconnect.
rasa macam mahu disconnected terus.
(rasanya daripada hari tu lagi cakap macam tu kan? huhuhu...)
ni bertahan sebab masih memerlukan.
bertahan la dengan line yang macam hampeh ni.
uiiik... geram betul la!!!


encik suami kata mungkin sebab lambat bayar jadik macam tu kot.
tapi lambat ke tak ke sama je la...
bulan-bulan lepas macam tu jugak walaupun bayar awal.
huh! rasa macam mahu dikarate aje pencawang blue tu.
bikin panas hati gue!


nak surf? blogwalking?
no walking is allowed la!
baru loading je dah disconnect.
kalau 10 kali macam tu, mahunya tak hilang sabar?!
ini pun pakat-pakat sabar je menaip entri ni.
kalau tak... dah terbakar dah laptop ni.


hah! ni pun satu hal jugak cik lappy ni.
kena virus la pulak.
sangat tension la jiwa raga, jantung dan paru-paru aku ni.
huhuhu...



my foot: ini semua dugaan dunia. baru sikit pun dah hilang sabar ke? Astagfirullah...

pics credit to Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. sabar jela...line berukband seme camtu...haha

    ReplyDelete
  2. same la.. sabar je la.. *__*
    elok2 download.. disconnect.. huhu

    ReplyDelete
  3. samele dgn cik biru kita tu...huhuhh

    ReplyDelete
  4. pkai la maxis brodben..best smooth no pblem(pihak maxis sila bg aku komisen)

    ReplyDelete
  5. emmmm tukar pakai streamyx laa... hehehe berukband memana pun mmg ada prob.. huhuh



    salam singgah 1st timer dari GB

    jom ke blog mie plak

    ReplyDelete
  6. @Mario
    tu la kan...
    kalo tak guna tak blh nak berinternet pulak. aiseh...

    ReplyDelete
  7. @ProPiTo
    huhuhu...
    sangat uji kesabaran la...

    ReplyDelete
  8. @Ogy
    encik biru memang macam tu la dengan seme org agaknya.

    ReplyDelete
  9. @DuniakuAbstrak
    masa nak guna dulu, yoyoan org tu kate plg pnts berbanding dgn telecommunications lain.

    plg pantas disconnect rupanya!
    huhu...

    ReplyDelete
  10. @miMiE aZiMaSK ^V^
    mmg mau tukar streamyx bila pindah nnt.
    tak mau guna broadband lg la...

    terima kasih singgah ye...

    ReplyDelete
  11. try streamyx uni cool pack.memang COOL ...

    err, shoutbox kenapa tak ada yerh ?

    ReplyDelete
  12. @zither
    ok...nnt dah pindah rumah sy try streamyx tu..thx for the info..

    cbox ada kat tepi dinding.
    yg bertulis 'buku tamu' tu...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign