Fresh from the owner...

26 June 2010

Ada bau ke?

 
 
 siapa la yang cari benda alah ni kat blog aku pun aku tak tahu la.
ada bau ke?
boleh bau ikut komputer?
wah... hebat betul teknologi sekarang ni.


benda macam ni yang kamu cari?
cari kat kedai la.
tak pun skodeng jiran kamu.
bila kena tangkap masuk penjara.


masa tu kamu ciumlah bau celana kamu sendiri.
hahaha...


my foot: macam-macam yang dicari rupanya!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign