Fresh from the owner...

05 May 2010

Time to go...


ingat nak bawak Anis ke klinik la this morning.
kesian kat dia.
kena sakit mata.
flu pun tak hilang lagi.




semalam belah kanan.
hari ni belah kiri pulak merah matanya.
dah macam mata anak orang Jipun gitu.



malam-malam la kesian lebih kat dia.
tak berapa nak boleh bukak mata.
bertempek sekali tahi matanya.




tapi kalau dia tidur pagi ni susah jugak nak bawak.
kena tunggu petang la pulaks!
apa-apa pun...
cara tradisional kita guna.
cara moden pun kita guna jugak.
kita kan serba boleh.
huahuahua...




my foot: sakit je si kecik ek bila abah tak ada!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign