Fresh from the owner...

11 May 2010

Tahniah kepada saya dan terima kasih kepada My Happie Family...


alhamdulillah...
dapat saguhati pun dah dikira rezeki kan?
tuah aku la tu.
masuk contest Pengalaman Menyusukan Anak
Puan Emma daripada My Happie Family yang anjurkan pertandingan ni.
bagus jugak... boleh baca pengalaman orang lain.



seronok jadik ibu ni.
seronok jugak untuk share cerita.
nak cerita semua...
1001 malam pun tak cukup kan?
breastfeed anak dan tengok pembesaran dia orang depan mata
memang sangat berharga.
berbaloi-baloi...



walaupun ada 'something' tapi encik suami tak bagi kerja.
so, have to take care of the kiddos la.
tapi worth it...
walaupun kadangkala tu ada kekurangan sikit kat sana sini.
but i'm trying to be a good mom to the kids
and a superb wife to a dear husband!



apa pun... thanks Emma untuk kontest tu
and also sharing your experience as well.
to all mothers...
WELL DONE!!!
SYABAS!!!



my foot: jadik ibu ni kerjanya 24 jam tanpa henti dan tanpa boleh berhenti. hehehe...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign