Fresh from the owner...

12 May 2010

Susah jugak kalau macam ni kan?

ada bloggers tak buat ruangan komen.
ada pulak yang buat tapi restricted to members only.
niat asal nak komen pun tak jadik.



tak apalah...
dah tak bagi komen takkan nak paksa.
terima sajalah ye...
huhu...


my foot: mungkin tak berkenan nak baca komen orang lain kot. hmmm....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. salam..huhu..xmau trase ati k..just cool..ok..nnt xda private2 lg k..apepn, salam perkenalan daripada saya: Safuraa binti Abdul Rashid..

    ReplyDelete
  2. @Our Love Memories
    wslm...tak pe.kesilapan yang kalau kita perbetulkan adalah untuk kepentingan kita bersama.kan?hehehe...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign