Fresh from the owner...

23 May 2010

Serangan makhluk bersayap...


nak berjalan-jalan kat dapur pun,
terpkasa memijak mereka-mereka yang masih hidup.
kalau tak...
macam mana nak ke bilik air?
adoii la...


mereka-mereka ini bukan jenis kecik
tapi besar punya.
kenyang agaknya hidup kat rumah ayah aku ni.
tambahan pulak semalam hujan.
lagi sedap la dia orang.




rumah telah diserang secara beramai-ramai.
banyak gila.
kat dapur tu memang untuk dia orang je.
atas sink... meja makan...
penuh dengan sayap-sayap akibat gagal landing dengan betul.


bunyi serangan memang hebat.
tak pernah dengar selama ni.
biasa pun yang kecik je menyerang.
tiba-tiba sekarang ni yang besar pulak.
mahunya tak terkejut.
huhuhu...



my foot: kelkatu (panggilan aku) banyak gila! terkejut tengok! huhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. huyoo! banyak gila ohh ! tak pernah tgk byk ni lg haha :P

    ReplyDelete
  2. @hudhud
    tu la...terkejut jgk pg td tgk...
    banyak sgt...
    ni pun tk hbs sapu lg.
    ada je merata-rata kat dapur tu..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign