Fresh from the owner...

19 May 2010

Ops Rosak!


nak cakap apa lagi?
nak marah pun bukan boleh ubah apa-apa jugak.
huhuhu...
Alya ni sangat pandai.
kalau dia buat salah dan tahu orang marah dia,
dia akan cepat-cepat mintak maaf.
nak marah lagi ke time tu?


tengah khusyuk main bedak compact ibu.
explore je kerjanya si makcik kecik ni.
apa yang orang dewasa buat,
itu la yang dia nak ikut.


siap nak tolong make up kan ibu lagi.
hehehe...
macam-macamlah si kecik saya ni.




my foot: at the age of 2, she can count 123... 10 in BM and English.
hafal ABC... Z tanpa miss out 1 alphabet pun.
can recite doa makan dan baca Al-Fatihah.
Alhamdulillah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. Utk rekod,compact akak pun dah dua x jadi mangse ye..nak wat cam ne, x bley terlepas pandang sikit pun..kekekek

    ReplyDelete
  2. Jom kita tambahkan ilmu tentang 'Baby Development' Yay! ^_^

    ReplyDelete
  3. @DiyanaDaniel
    tu la...bkn stkt compact je.hbs semua dia nak try.
    huhuhu..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign