Fresh from the owner...

04 May 2010

Ngeri...!!! Jangan tengok!!!


my nephew involved in an accident last two days.
ahad malam isnin.
dia ikut my sis datang sini.
si kakak nak ambik buku yang tertinggal.
on the way balik
dia mintak mamanya jalan-jalan kejap.
ikut jalan jauh la.



mungkin dah nak ditakdirkan...
masa my sis nak belok,
kawasan tu ada pasir sikit.
dia tak dapat nak balance and gedebum!!!
jatuhlah mereka ke atas jalan.




my nephew ni kena hempap dengan my sis.
dahlah dia cedera paling teruk sebab dia duduk depan.
dalam bakul motor.
dah besar panjang pun duduk dalam bakul motor ke?
dan inilah hasilnya....

*

*

*

*

*

*

*

bawak ke hospital pun untuk cuci je.
tak boleh nak jahit sebab kalau jahit pun luka tu akan terbuka jugak.
solutionnya... cuci je la hari-hari.
a strong boy sebab dia tak menangis masa accident tu!
bravo alan! bravo!



my foot: bagus jugak kena macam ni. tak ada la luas sangat anak tekak ni dok jerit kat dia je. degil boleh tahan budak ni! muahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign