Fresh from the owner...

19 May 2010

Mula-mula banyak. Turun 2. Sekarang dah 1 ke?


semalam ingat nak tambah entri lagi.
tapi bila dah melayan anak-anak.
sambung buat kerja sikit.
and dengan internet yang semakin slow ni.
last-last tak berupdate blog ni sampailah ke pagi ni.



the ideas are there.
and always there.
cuma tu la...
mood swing ni kadang-kadang datang tanpa diundang.
bila dah jadik macam tu.
apa benda pun tak jadi.
sabar je la...




my foot: hmmmm... apa nak jadik ni?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign