Fresh from the owner...

11 May 2010

Merasa jugaklah masuk suratkhabar walaupun....


huh! ingat glamer ke kalau masuk paper?
boleh tahan la.
walaupun bukan artis...
bukan orang ternama...
bukan penjenayah...
tapi boleh je masuk dalam paper.
kan? kan? kan?


pic ni waktu bulan puasa last year.
tengah tunggu encik suami datang picked us up.
masa ni Anis was warded sebab kena jaundice.
tinggi jugak jaundicenya masa kena tahan tu... 320++!
alhamdulillah... jaundicenya turun banyak jugak malam tu.
tapi darahnya kena ambik twice a day.
kalau Alya dulu sekali je.
waktu pagi pukul 5 lebih.


rupa-rupanya bila jaundice tu tinggi
nurse tu akan ambik dua kali.
nak tengok makin tinggi ke or ada penurunan.
warded la kami for two days.
masa mula-mula masuk tu,
cuma aku dengan Anis je ada.
tak ada orang lain dalam ward tu ye.
kami BERDUA saja tak termasuk nurses la.
tak ada pesakit lain.


before balik dapatlah sumbangan hari raya.
best jugak ek?!
tapi yang tak sangkanya...
pic ni masuk dalam Sinar Harian.
ada wakil Sinar rupanya hari tu.
terima kasih la sebab bagi saya glamer jap.
hehehe...



my foot: glamer tu! tak ada maknanya. muahaha...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. wahwahwah.....glamer kawan aku nih...masuk paper rupanya.....kalau awk cakap awal2...harus sy pergi memborong gak sinar harian...

    ReplyDelete
  2. @UmiMia
    saya tahu pun lepas hbs pantang.balik sini my sis tnjk newspaper tu.walah...terkejut thap gaban jugak.ngeee...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign