Fresh from the owner...

13 May 2010

Line connection sangat teruk dan hampir-hampir saya termakan hasutan syaitan!


kenapa aku jarang-jarang update blog?
dalam sehari tu ada la 3-4 entri je.
kalau tak sebelum ni boleh pergi lebih daripada tu.
sebabnya?
line si biru ni berproblem betul.
memang kerap sangat disconnect sekarang ni.
bikin terbakar hati gue!


tak sampai seminit connect,
dia akan disconnect secara autonya.
pesal ha?
aku tak bayar bil ke?
bil bayar tiap-tiap bulan ye.
ada masa kita yang terpaksa disconnectkan line
sebabnya bila tekan-tekan tak bergerak ke mana pun.
so, have to check line tu sentiasa.


bila jadik macam tu...
mula la...
terbakar hati dan paru-paru ni.
rasa macam nak cabut modem and campak ikut tingkap.
memang confirm la puas hati.
tapi tu semua bisikan syaitan.
dia dok suruh kita ni ikut rasa hati...
rasa marah.


huh!
aku belum mahu terpedaya.
lebih baik aku buat air.
hati tak sakit dan haus pun hilang...


my foot: ada broadband pun macam hampeh! tak menyenangkan hati langsung...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. broadband biru mmg cmtu...sy dulu mcm tu gak. Last2 tuko pakai streamyx...puas hati..hehe.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign