Fresh from the owner...

26 May 2010

Kepala sakit... semua sakit... Kerja tak jalan!!! Huhuhu...


mood untuk blogwalking is here and there...
tapi my head and eyes ni tak boleh nak mengadap cik lappy ni lama-lama.
kejap-kejap je.
tengok 10 minit, rehat.
rehat 30 jam baru tengok lappy balik.











sudahnya penat macam tu je.
flu dengan headache ni buat aku tak berapa nak larat.
nak tengok lappy pun rasa nak muntah.
huhuhu...
tapi hari ni special day.
so ada special entry.
gagahkan diri kejap la...











lagi pulak...
bila anak-anak dah bangun,
sakit ke tak ke tetap kena layan dia orang jugak.
kalau encik suami ada...
boleh rehat kejap sementara dia tengokkan anak-anak.
tapi tak kisahlah kan...
aku ni ibu...
dia anak-anak
aku kena kuat untuk dia orang... kan?



my foot: huhuhu... poning!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. ehm semoga pening tu cepat reda ye.. rehatlah..

    saya tahu 5 perkara yang kamu kejar-kejarkan!

    ReplyDelete
  2. @~NURUL~
    terima kasih...
    blm blh rehat sepenuhnya.

    ReplyDelete
  3. @baincardin
    betul kan? sanggup apa saja..

    ReplyDelete
  4. @Kniedaz
    terima kasih dan masih berusaha untuk rehat...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign