Fresh from the owner...

04 May 2010

Ke mana kau menghilang? Puas ku tunggu masih tak pulang!


entri apa kebendanya ni?
tajuk macam jiwang-jiwang karat gitu.
my mood untuk update blog is still ON and OFF.
macam suis kipas la.




kejap on, kejap lagi off...
macam tu je lah.
kerap sangat on off... boleh jam dibuatnya.
mood swing!
swing...swing...
huhuhu...




sampai bila begini?
aku pun tak tahu.
sebab apa jadik begini?
yang ni mungkin aku tahu tapi buat-buat tak tahu.
ngeee...
aku cuba untuk always update blog ni
walaupun cuma 1 entri sehari.
muahaha...
ok apa! sekurang-kurangnya ia tak la bersawang.
nanti siapa nak kemaskan kalau bersawang segala.
huh...!!!


my foot: me and my foot and feet... feed... fit... whatever...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign