Fresh from the owner...

31 May 2010

Hadiahnya dah lama sampai... hehehe...


hadiahnya dah sampai last week.
tapi baru hari ni dapat upload pics.
Anis dengan Alya kurang sihat.
especially Anis la... demam on and off.


shawl dengan keychain.
daripada contest my-happie-family
pengalaman menyusukan anak.
saguhati pun tetap hadiah jugak.
1st time dapat hadiah macam teruja sikit.
hahaha...


kasi Alya pakai sebab kalau ibunya buat ikat rambut je.
comel la pulak makcik kecik ni.
tapi bukan boleh lama dia pakai pun.
kejap je.
lepas tu dia sibuk nak tanggalkan.
huhuhu...



my foot: buat mood untuk join kontest kembali membara. ngeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign