Fresh from the owner...

02 May 2010

Dah bosan ke? Tak adalah...


hari ni tak berapa nak sempat untuk update blog
bukan malas.
mana ada malaslah.
encik suami balik Johor hari ni
and anak manjanya a bit meragam la.
nak abahlah, apalagi!



tadi bawak dia keluar sementara adiknya tidur.
beli barang sikit.
and Alya dah sah-sah akan mintak aiskrim
jadik belikan dia aiskrim ni.
selalunya beli coklat dengan strawberi.
strawberi King ni tak muak makan.
sangat sedap berbanding dengan brand lain.
tu kata aku la kan...



hari tu tried Grand Macadamia.
King punya jugak and sedap.
nyum... nyum...
hari ni try Pistachio.
pun sedap.
ingatkan kaler hijau ada rasa mint tapi tak ada pun.
Alya dapat aiskrim and she was so happy.
lupa kejap pasal abah dia.



me... a bit tired!
rest la dulu ... will update this blog later.
see ya later alligator!
zzzzzz....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. ha..saya pun suka makan grand king...ambik yg triple chocolate...bestttttttt

    ReplyDelete
  2. @UmiMia mula2 dulu x brp suka King ni.tp bila ada perisa yg kena dgn tekak...jdk suka la pulek...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign