Fresh from the owner...

01 May 2010

Bukan... Bukan Jugak! Tu Pun Bukan...!!!


bukan sebab malas.
bukan sebab masalah anak-anak.
tapi macam biasalah.
line internet punya kerja.
dah try nak log in banyak kali tp baru ni la berjaya.


apa kena la line internet ni sampai jadi macam ni?
memang aku tak update blog sangat semalam sebab menyampah dengan line internet
lebih baik join anak-anak tidur .
hahaha...


tidur je tahunya kau ek?!
mana adalah la...
semalam masak sup for the kids
and for the encik suami as well.
kebetulan today dia dah nak balik semula ke Johor.


eh... eh... hari tu kata dah balik!
ni kata nak balik lagi.
apa cerita la ni...
hari tu balik kejap je untuk settlekan wiring yang tak settle tu.


bila dah sampai sana...
orang yang nak buat tu kata tak boleh buat pulak hari tu.
so, he decided untuk balik Ganu and sent barang adik dia.
daripada sana, balik Pahang.
today dia akan balik semula dengan his bike!


so, before dia balik...
dia akan bawak anak-anak as well the mother iaitu aku
untuk jalan-jalan for the last time.
kalau dia dapat balik sekali dalam tempoh 2 weeks tak apa la.
kalau tak...???
next month la baru jumpa. iskiskisk...
tak apalah kan... pengorbanan itu indah!



my foot: selagi kita sabar hadapi dugaan yang mendatang, insyaAllah ada ganjaran daripadaNya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. dgr2 kabel undersea knon ada prob
    2yg internet ada msla connection..
    tp kat sabah sni ok jew plak

    ReplyDelete
  2. @Cpija dulu pnh jdk kn kabel dsr laut rsk...n took few days to settle...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign