Fresh from the owner...

28 May 2010

Buai laju-laju...




bila hari cuti je...
tengok cousins dia ke taman...
mesti dia nak ikut.
sebab sebelum ni abahnya selalu bawak.
tapi dah abahnya tak ada,
susah sikitlah.


nak ke taman tu kalau bawak adiknya
memang tak sesuai la.
kesian jugak tengok dia kadang-kadang tu.
tapi nak buat macam mana.


kalau cousins dia nak tengokkan dia kat taman.
tak apalah jugak.
ini takut sampai ke taman,
cousins dia main-main... and dia tinggal seorang.
tak boleh jadi.
budak-bdak kalau dah jumpa sesama dia..
bukan dia ingat orang lain.
huhuhu...


tunggu abah balik ye kakak!
nanti kita main taman ek?!




my foot: kesian kalau tengok budak-budak kecik nak something tapi tak dapat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. kalo bg pe diorg nak nnt diorg manje.
    n pijak kepale d kemudian hari..
    hahahaha...

    ReplyDelete
  2. @aainaa
    anak manja abah ni..
    kalau ibu marah...
    abah pujuk.
    huhu...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign