Fresh from the owner...

07 May 2010

Bercuti? Berehat atau berhenti?


hari ni hari hol bagi negeri Pahang.
jadi hari ni hari cutilah.
dengan itu jugalah..
maka saya isytiharkan blog ini berhenti bercuti.



pesal pulak blog ni kena bercuti sama?
memang dah malas nak berblog ke?
tak adalah...
cuma mood saya kureng sikit.



ini pun saya masih tercari-cari mood saya yang hilang itu
sambil melayan si Anis yang sakit mata ni.
sebab itu tak ada entri baru hari ini macam selalu.
2-3 hari lepas pun ada 2-3 entri jugak.
lepas tu saya tak update blog pun sampailah keesokkan harinya.



kenapalah saya jadik begitu?
walaupun banyak cerita yang ingin saya tulis.
dan saya masih memikirkan...
perlu 'aku' atau 'saya' untuk blog ini.
'saya' is toooo formal!!!
macam bagus je guna.
'aku' pulak lebih kepada diri sendiri.



masih celaru dan keliru.
masih mencari di mana kamu.
mencari aku dalam kamu
dan...
kamu dalam aku...
masih terus mencari...
semoga ketemu kamu di mana-mana!


my foot: rindu ini masih milik aku dan kamu atas restu Ilahi...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign