Fresh from the owner...

29 May 2010

Belum mahu bayar! Padan dengan muka aku dan kamu!!!


duenya sudah lepas.
tapi sengaja tangguh bayar.
biasa kalau tak on the due date,
sehari selepas itu.
tapi ni dah lebih daripada tarikh itu.


padan dengan muka cik biru
dan aku juga!!!
kau belum dapat bayaran.
dan aku tetap dengan server yang ala-ala siput sedut ni.


bayar awal atau lambat.
macam itu jugalah linenye.
tetap menguji tahap kesabaran aku ni.
jadi biarlah aku gunakan line ini secara haram.


puas juga hati aku.
minggu depan ye baru aku bayar.
harharhar...



my foot: encik suami ada tanya, nak tukar broadband ke? hmmm...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign