Fresh from the owner...

14 May 2010

Awal-awal pagi je dah kena...


wah... boleh tahan jugak pagi ni.
my nephew punya PEKA..
tangan aku habis kena ink.
apa la...

yang black okay me masuk inknya.
kena yang color...
meleleh habis...
kotor kejap tangan.


nak pergi cuci kejap.
bertuah betullah budak ni.
huhu...


my foot: dah tahu nak send projek hari ni buat awal-awal lain kali...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. salam kenal..
    ingtkn kena apala td.. :)

    ReplyDelete
  2. @Bunga
    salam kenal jugak!
    huhu... tension jugak pepagi dah kena ink nih.anak2 buah punya cerita...

    ReplyDelete
  3. ahaha.. tuah awal pagi la tu :D

    ReplyDelete
  4. @Kyuubi_85
    bukan tuah tapi yang buat tu memang bertuah la...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign