Fresh from the owner...

30 May 2010

Ambil yang baiknya saja...


semalam lepas siap buat kerja...
layan cerita ni kejap.
aku tak pernah tengok cerita ni daripada starting sampailah ending.
ada pun tengok kejap-kejap je.
tu pun macam menyampah je nak tengok.


tapi semalam terlayan jugak.
bila tengok part Nandini (Aishwarya) and Vanraj (Ajay).
after they got married, Vanraj said he accepted everything except lies.
tapi still the wife ignored him.
bila the husband dapat tahu she was forced to marry him..
takut pulak bila the husband nak hantar dia balik.
padahal dia tolak the husband from the beginning.


sebab aku dah kawin kan...
the gerams part was...
Vanraj sanggup tolong si wife ni cari kekasih hatinya tu.
tapi the wife bukan nak appreciated tapi marah-marah lagi.
ada ke orang lelaki yang sanggup buat macam tu?
bukan akan mencalarkan ego-ego kamu ke?


ada suami baik ni hargailah.
bukan semua orang bernasib baik kan?
zaman sekakrang ni macam tu la.
ada suami or isteri baik abai-abaikan.
sibuk la melayan nafsu kat luar.
sampai bila?
sedarlah... takkan selamanya bahagia buat macam tu pun,
huhuhuhu...



my foot: mohon perlindungan Yang Maha Esa kerana dia mengetahui segala-galanya. jangan ikutkan sangat nafsu dan bisikan iblis yang menyesatkan!!!


pic credit to Google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign