Fresh from the owner...

16 May 2010

Alamak...!!!



barang sudah mahu diambil ini hari.
tapi tak cukup sebanyak mana yang orang nak.
susah sikit nak buat kalau Anis tak tidur.
kena pulak dia baru je nak recover from demam.


tadi pun dah try buat sikit lagi.
lepas ni sambung semula.
tu pasal la blog ni kalau update pagi..
entri tu je la sampai pagi esoknya.
muahaha...


lepas ni kena blogwalking kejap before sambung buat kerja.
mahu jugak siapkan ini hari.
cayuk! cayu! cayuk!
boleh punyalah.
huhuhu...


my foot: ting... tong...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. anis mesti yg cute tu kan? hahaha geram tgk dia nk cubit2..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign