Fresh from the owner...

18 May 2010

Aksi-aksi yang mendebarkan!

jika tidak sedar...
keadaan sebegini boleh mengundang bahaya.

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Anis ni sangat lasak.
letak kat tengah pun...
in the end dia akan berada di tepi
ataupun di hujung-hujung katil.
kena selalu tengok dia buat apa.


sekali dah jatuh...
takkan nak biarkan dia jatuh lagi.
tinggi tilam tu Yang oiii...!!!


malam-malam pun kena make sure dia ok.
sebab ada sekali tu...
tersedar daripada tidur dia dah ada kat kaki.
'hujung-hujung tanjung' dah.
macam manalah dia boleh sampai ke situ
aku pun tak tahu.
harharhar...


so sekarang ni...
bahagian-bahagian penting dekat katil tu dah di blocked.
dan space untuk dia tidur dah dikecikkan sedikit.
kalau tak...
habis semua tempat dijelajahnya.


si kecik ni boleh tahan jugak.
macam kakaknya.
huhuhuuu...



my foot: hadiah daripada Pencipta untuk dijaga dengan baik!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Bila anak2 tengah membuas, memang mak tak senang duduk risaukan anak2.

    ReplyDelete
  2. kena ada katil baby ni kalau cmni. hehe. comel baby, buat I rasa tak sbr nak kawen je ! haha :P

    ReplyDelete
  3. @SYANI
    memang pun...
    bila dia bergerak jauh sikit je, automatik bangun tengok. takutnyalah jatuh.
    huhuhu...

    ReplyDelete
  4. @hudhud
    katil baby? bagi baring kejap je dah berbunyik. bkn suka baring kalau tak ada org sebelah dia ni.

    ha...kawen la cpt!best ada baby ni.hehehe...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign